Gurmanski kupus
Potrebni sastojci:
1.5 kg kupusa
400 g kobasice po izboru
300 g paradajza
80 ml ulja
250 g grompira
persunov list
slatka mlevena paprika
so
Priprema jela:
Kupus iseckajte na rezance, posolite ga i malo izgnječite, pa dinstajte na ulju na tihoj vatri u poklopljenoj šerpi. Kad omekša, pospite začinskom paprikom i promešajte. U posudu za pečenje naizmenično ređajte prženi kupus, i kolutove paradajza i kobasice. Završite kupusom. Pecite pola sata u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Poslužite sa kuvanim ili pečenim krompirom i pospite peršunom. Jelo možete da pripremite i od kiselog kupusa, ali se tada umesto paradajza stavlja 80 grama kuvanog pirinča, koji treba posuti biberom ili kimom
Search This Blog
Tuesday, May 28, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment