Kupus sa rebrima
Sastojci:
1 glavica kiselog kupusa,
1,5 kg mesnatih suvih rebara,
150 g dimljene slanine,
aleva paprika.
Priprema:
Glavicu kupusa odvojiti na listove, preseći na pola i oprati hladnom vodom.
Suva rebra iseći na komade širine 3 cm i dužine oko 6 cm, pa svaki komad rebara uviti u list kupusa kao sarmu. Poređati u dublju posudu. Svaki red posuti sa malo aleve paprike. Između kupusa poređati slaninu sečenu na štapiće.
Preliti čašom vode, dobro poklopiti. Kuvati (sve vreme) na tihoj vatri 3 sata.
Search This Blog
Friday, May 17, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment